ZANGLES

Zingen is waanzinnig en de stem is meest persoonlijke instrument! Wil je leren zelfverzekerd op een podium te staan, of gewoon wat meer zingen? Er zijn heel veel redenen om op zangles te gaan en alle redenen zijn goed. Mijn naam is Charlotte, en ik werk al meerdere jaren als professioneel zangeres, actrice, songwriter en zangdocent.

In het lesgeven ga ik altijd uit vanuit het individu. Iedereen heeft een eigen stem en leert op zijn eigen manier. Ik geef les in allerlei genres zoals pop, musical, kleinkunst en songwriting. Zangtechniek is voornamelijk bedoeld om datgene wat jij met jouw stem wilt bereiken op een zo gezond mogelijk manier te doen. Daarom gebruik ik methodes waarbij ook aandacht is voor anatomie als deel van de zangtechniek. Ook kan ik auditietraining geven.

We zullen voornamelijk liedjes zingen die jij zelf leuk vindt en waar je zelf graag aan wilt werken, waarbij natuurlijk ook tijd wordt besteed aan dingen zoals: tekstinterpretatie (waar zing je nou eigenlijk over?) en hoe je een lied brengt. Daarin begeleid ik de lessen op piano en gitaar. Het belangrijkste is dat je het leuk vindt, humor en een informele sfeer vind ik heel belangrijk in mijn lessen!

Ik ben afgestudeerd met hoofdvak zang aan het conservatorium, met als specialisatie Muziektheater. Naast het lesgeven heb ik veel rollen vertolkt in diverse (muziek)theaterproducties en heb een eigen cabaret duo waarmee ik door heel Nederland optreed.

Het lijkt me ontzettend tof om samen met jou, jouw stem zo groot, klein, mooi en goed mogelijk te laten klinken.

Duur lessen: in overleg
Prijs: Op aanvraag

Interesse? Mail naar charlottedvries@gmail.com

hun_allesiswel_110619-150_edited.jpg